Aσφαλείς Θεραπείες Λοιμώξεων Στο Σπίτι - Roxalito.com

Aσφαλείς Θεραπείες Λοιμώξεων Στο Σπίτι

Η εμπειρία μιας μόλυνσης μπορεί να είναι μια ενοχλητική, επώδυνη εμπειρία. Οι θεραπείες στο σπίτι μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από αυτόν τον τύπο μόλυνσης γρήγορα και εύκολα σε πολλές περιπτώσεις.

Φυσικά, εάν η λοίμωξη είναι επίμονη ή δεν ανταποκρίνεται στη θεραπεία θεραπείας στο σπίτι, ήρθε η ώρα να επισκεφθείτε τον γιατρό ή τον γυναικολόγο σας.

Πολλές από τις εγχώριες θεραπείες για μολύνσεις ζύμης έχουν αποδειχθεί τις τελευταίες δεκαετίες.

Μόνο στη σύγχρονη εποχή ήταν διαθέσιμα αντιβιοτικά, αλοιφές και κρέμες για τη θεραπεία αυτού του προβλήματος, αλλά γυναίκες και άνδρες αντιμετωπίζουν λοιμώξεις χρησιμοποιώντας οικιακές θεραπείες κατά τη διάρκεια των αιώνων.

Μια οικιακή θεραπεία που λειτουργεί τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες είναι ένα μπάνιο 30 λεπτών σε μια μπανιέρα νερού που περιέχει ένα φλιτζάνι θαλασσινό αλάτι και ένα φλιτζάνι ξύδι μήλου μηλίτη.

Αυτό δημιουργεί ένα όξινο περιβάλλον στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, αποθαρρύνοντας την υπερανάπτυξη της μαγιάς. Οι λάτρεις του ξιδιού μηλίτη ορκίζονται επίσης προσθέτοντας δύο κουταλιές της σούπας ξύδι σε ένα φλιτζάνι νερό και πίνοντας αυτό το μείγμα δύο φορές την ημέρα κατά τη διάρκεια μολύνσεων από candida.

  • Πολλές γυναίκες έχουν βιώσει ανακούφιση εισάγοντας ένα ταμπόν εμποτισμένο με γιαούρτι στον ύπνο και αφήνοντάς το για μια νύχτα κάθε νύχτα για μία εβδομάδα.
  • Οι ενεργές καλλιέργειες στο γιαούρτι βοηθούν στη δημιουργία ενός κολπικού περιβάλλοντος που υποδέχεται καλά βακτήρια αλλά αποδεικνύεται εχθρικό για την υπερανάπτυξη της μαγιάς.
  • Το ξίδι μηλίτη μήλου και τα λευκά ξίδια από ξύδι είναι από καιρό δημοφιλή ως εγχώρια θεραπεία για κολπικές μολύνσεις από μαγιά.
  • Απλά αναμίξτε το ένα τέταρτο φλιτζάνι ξύδι με ένα τέταρτο νερό και χρησιμοποιήστε ως ντουζ για να δημιουργήσετε ένα όξινο κολπικό περιβάλλον.

Μια θεραπεία λοίμωξης ζύμης είναι απλή και εύκολη στις περισσότερες περιπτώσεις. Μόνο μερικές πραγματικά επίμονες περιπτώσεις απαιτούν την παρέμβαση ισχυρών συνταγογραφούμενων φαρμάκων για τη θεραπεία της λοίμωξης που προκαλείται από τα βακτήρια ζύμης, Candida.

Μία μόλυνση ζύμης, στην πραγματικότητα, είναι όταν η φυσιολογική χλωρίδα που υπάρχει στον κόλπο γίνεται ανισορροπημένη, επιτρέποντας τη ζύμη να πολλαπλασιαστεί γρήγορα.

Φυσικά, μια ουγγιά πρόληψης αξίζει ένα κιλό θεραπείας και στην περίπτωση λοιμώξεων, αυτό ισχύει ιδιαίτερα. Εάν πρέπει να πάρετε αντιβιοτικά για μια ασθένεια, μπορείτε συχνά να αποτρέψετε τη μόλυνση ως αποτέλεσμα τρώγοντας γιαούρτι με ενεργές καλλιέργειες ή πίνοντας βουτυρόγαλα κάθε μέρα κατά τη διάρκεια της ιατρικής θεραπείας, διασφαλίζοντας ότι τα «καλά» βακτήρια ευδοκιμούν και τα βακτήρια ζύμης δεν αυξάνω υπερβολικά.

Αποφύγετε να φοράτε σφιχτά, υγρά ή βρεγμένα ρούχα για μεγάλο χρονικό διάστημα, επειδή το υγρό, υγρό περιβάλλον παρέχει τη μαγιά το ιδανικό μέρος για να μεγαλώνετε.

Δείτε Τις Διαθέσιμες Λύσεις Για Το Ροχαλητό Στην Σελίδα Μας

Το ροχαλητό συμβαίνει όταν ο αέρας δεν μπορεί να ρέει ελεύθερα μέσω του αεραγωγού καθώς αναπνέετε μέσα και έξω κατά τη διάρκεια του ύπνου. Όταν ο αεραγωγός είναι στενός ή μερικώς μπλοκαρισμένος, η αναπνοή προκαλεί τη δόνηση των ιστών του άνω αεραγωγού, με αποτέλεσμα τον ήχο που ακούτε όταν κάποιος ροχαλίζει.

Υπάρχουν πολλοί πιθανοί λόγοι για τους οποίους ένα άτομο που δεν έχει καταφύγει σε αξιόπιστες λύσεις για το ροχαλητό μπορεί να έχει μια χρονικά περιορισμένη ή μπλοκαρισμένη αναπνευστική οδό κατά τη διάρκεια του ύπνου που προκαλεί ροχαλητό.

Η ύπαρξη επιπλέον ιστού στο λαιμό μπορεί να οδηγήσει σε μικρότερο μέγεθος αεραγωγού και αυξημένη ευαισθησία στην κατάρρευση των αεραγωγών. Η απώλεια βάρους μπορεί να βελτιώσει το ροχαλητό σε άτομα που είναι υπέρβαρα. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι άνδρες που έχασαν τουλάχιστον έξι κιλά βίωσαν μειώσεις στη συχνότητα του ροχαλητού τους, με μεγαλύτερες απώλειες βάρους που σχετίζονται με την σχεδόν εξάλειψη του ροχαλητού.

Αποτελεσματικές Λύσεις Που Θα Σας Απαλλάξουν Από Τη Μόλυνση

Η πιο κοινή θεραπεία που χρησιμοποιείται σήμερα είναι άμεσα διαθέσιμη με τη μορφή μη συνταγογραφούμενου φαρμάκου που περιέχεται σε ένα υπόθετο που προορίζεται να εισαχθεί στον κόλπο και να αφεθεί όλη τη νύχτα.

Αυτή η θεραπεία πρέπει να πραγματοποιηθεί πολλές ημέρες διαδοχικά για να σταματήσει αποτελεσματικά η υπερβολική ζύμη. Αυτές οι θεραπείες μπορούν να είναι πολύ αποτελεσματικές όταν χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες και είναι αρκετά βολικές στη χρήση.

Οι φυσικές θεραπείες για τη μόλυνση από ζύμες περιλαμβάνουν την από του στόματος πρόσληψη lactobacillus acidophilus που διατίθεται από καταστήματα υγιεινής διατροφής, ξίδι από ξύδι και χρήση ταμπόν γιαουρτιού.

Η ιδέα πίσω από κάθε μια από αυτές τις φυσικές θεραπείες για μολύνσεις ζύμης είναι ότι δημιουργούν μια ισορροπία pH στο σώμα που ενθαρρύνει τη σωστή ισορροπία των φυσικών βακτηρίων παρά την υπερβολική αφθονία της μαγιάς.

Σε επίμονες περιπτώσεις που αρνούνται να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε από τις φυσιολογικές θεραπείες, συνταγογραφούμενα φάρμακα, που λαμβάνονται από το στόμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν το σώμα να επιστρέψει στην υγεία.

Πολλοί άνθρωποι στρέφονται σε εναλλακτικές μορφές θεραπείας. Οι ασθενείς θέλουν περισσότερα από μια απλή ιατρική διάγνωση και συνταγή. Θέλουν συμβουλές για το πώς μπορούν να θεραπεύσουν τον εαυτό τους με τον δικό τους τρόπο και να φύγουν από το νοσοκομείο το συντομότερο δυνατό.

Είναι σύνηθες φαινόμενο οι ασθενείς να δυσκολεύονται να αποφασίσουν εάν θέλουν ή όχι να παραμείνουν περισσότερο στο νοσοκομείο. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να τους γράψετε μια συνταγή μόνο και μόνο για να μπορέσετε να τα βγάλετε πιο γρήγορα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο άνετα και να κάνουν τη διαμονή τους πιο ουσιαστική.

Άτομα που έχουν διαβήτη, διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος ή απλά μια πολύ επίμονη λοίμωξη στρέφονται σε αυτές τις θεραπείες κατόπιν εντολής του γιατρού ή του παρόχου υγειονομικής περίθαλψης.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *