Οι Πάροχοι Φροντίδας Χρειάζονται Βοήθεια - Roxalito.com

Οι Πάροχοι Φροντίδας Του Αλτσχάιμερ Χρειάζονται Βοήθεια

Το Κογκρέσο πρόσφατα ψήφισε νομοθεσία που επιτρέπει 289 εκατομμύρια δολάρια για μια πενταετή περίοδο για τα κράτη να αυξήσουν τη διαθεσιμότητα περίθαλψης ανάπαυλας για οικογένειες που φροντίζουν χρόνια άρρωστα μέλη της οικογένειας.

Η φροντίδα ανάπαυλας παρέχει προσωρινή ανακούφιση για τους φροντιστές που φροντίζουν άτομα με χρόνιες ασθένειες και αναπηρίες. 

Η ανάπαυλα μπορεί να πραγματοποιηθεί στο σπίτι ή έξω από το σπίτι. Η φροντίδα ανάπαυλας επιτρέπει στον φροντιστή να απομακρυνθεί από την ευθύνη της φροντίδας κάποιου που είναι άρρωστος και κλειστός.

Πάροχοι Φροντίδας

Αυτή η νομοθεσία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους οικογενειακούς φροντιστές ένα διάλειμμα από τις καθημερινές τους ευθύνες για ασθενείς ή αγαπημένα άτομα που δεν μπορούν να φροντίσουν επαρκώς για τον εαυτό τους. Κάθε χρόνο πάνω από 44 εκατομμύρια Αμερικανοί φροντίζουν ένα ενήλικο μέλος της οικογένειας που έχει χρόνια ασθένεια ή αναπηρία.

Διανοητική Καθυστέρηση Ή Άλλα Προβλήματα

Εκατομμύρια περισσότεροι Αμερικανοί είναι επιφορτισμένοι με την ευθύνη της φροντίδας των νεότερων ατόμων που πάσχουν από διανοητική καθυστέρηση ή άλλα προβλήματα. 

Σύμφωνα με τον γερουσιαστή Χίλαρι Κλίντον, Δημοκρατικό της Νέας Υόρκης, ο οποίος χρηματοδοτεί αυτό το νομοσχέδιο με τον εκπρόσωπο Mike Ferguson, Ρεπουμπλικάνο του Νιου Τζέρσεϋ. «Οι Αμερικανοί χρειάζονται ανακούφιση από τον φυσικό και οικονομικό φόρο φροντίδας των αγαπημένων τους». Αυτό το νομοσχέδιο θα κλείσει το κενό εισοδήματος που υπάρχει σήμερα.

Η ανακούφιση για τους φροντιστές μπορεί να είναι σε πολλές παραλλαγές. Για να ανακουφίσει το συνεχές άγχος και την οικονομική διαρροή, το Κογκρέσο θέλει να καλύψει το κενό στον τομέα της ανάπαυλας για όλες τις οικογένειες που χρειάζονται χρόνο για να αναζωογονηθούν από τη φροντίδα των αγαπημένων τους.

Μεγάλες Ηλικίες, Ύπνος Και Ροχαλητό Θεραπεία

Η μεγαλύτερη ηλικία σχετίζεται με ορισμένες αλλαγές ύπνου, αν δεν αναζητήσει ροχαλητό θεραπεία έγκαιρα. Η γλώσσα και οι μύες που περιβάλλουν τον αεραγωγό μπορεί να γίνουν πιο αδύναμοι καθώς γερνάμε.

Η συμμετοχή σε ασκήσεις στο στόμα και στο λαιμό, που ονομάζεται επίσης μυολειτουργική θεραπεία, μπορεί να μειώσει το ροχαλητό που προκαλείται από αδύναμους μυς. Μια ανασκόπηση των μελετών διαπίστωσε ότι η μυολειτουργική θεραπεία μείωσε την ένταση και τη συχνότητα του ροχαλητού.

Ο υποθυρεοειδισμός είναι μια κατάσταση στην οποία ο θυρεοειδής αδένας υπολειτουργεί14και δεν παράγει αρκετή ορμόνη του θυρεοειδούς. Εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, οδηγεί σε συμπτώματα όπως ένα πρησμένο πρόσωπο, βραχνή φωνή, αργή ομιλία και αργό καρδιακό ρυθμό. Μπορεί επίσης να συμβάλει στο ροχαλητό.

Οι ερευνητές πραγματοποίησαν μελέτες ύπνου σε είκοσι ασθενείς με υποθυρεοειδισμό και διαπίστωσαν ότι όλοι τους ροχαλούσαν15. Η θεραπεία για τον υποθυρεοειδισμό περιλαμβάνει τη λήψη ενός φαρμάκου που αντικαθιστά την ανεπάρκεια της θυρεοειδικής ορμόνης.

Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ενηλίκων

Εθελοντές είναι διαθέσιμοι από πρακτορεία που μπορούν επίσης να μεταφέρουν τους ασθενείς σε κέντρα ημερήσιας φροντίδας ενηλίκων, όπου εποπτεύονται για αρκετές ώρες την ημέρα. Αυτές οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες αλλά δεν καλύπτουν τη συνολική ανάγκη της οικογένειας.

Οι περισσότερες οικογένειες που δεν θεωρούνται χαμηλού εισοδήματος πρέπει να δημιουργήσουν τις δικές τους ρυθμίσεις φροντίδας ανάπαυσης. Αυτές οι οικογένειες δεν λαμβάνουν βοήθεια από την κυβέρνηση ή από μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Πρέπει να πληρώσουν για αυτές τις υπηρεσίες από τις δικές τους τσέπες. Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας δεν καλύπτει το κόστος ανάπαυλας. Η φροντίδα είναι στερητική και όχι ιατρική.

Οικογένειες Χαμηλού Εισοδήματος

Η φροντίδα που παρέχεται από τις περισσότερες κυβερνητικές υπηρεσίες απευθύνεται σε οικογένειες χαμηλού εισοδήματος ή σε μη μέλη της οικογένειας που φροντίζουν τους ηλικιωμένους. Το νομοσχέδιο θα επεκτείνει αυτούς τους περιορισμούς, έτσι ώστε περισσότερες υπηρεσίες να είναι διαθέσιμες για ασθενείς σε οποιαδήποτε ηλικία ή επίπεδο εισοδήματος.

Το Κογκρέσο δεν έχει ακόμη διαθέσει τα χρήματα για αυτές τις διευρυμένες προσφορές. Υπάρχουν άλλες διαθέσιμες πηγές που μπορούν να βοηθήσουν. Ορισμένες από αυτές τις οργανώσεις επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες ασθένειες.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *