Υπηρεσίες Κατ’ Οίκον Φροντίδας - Roxalito.com

Υπηρεσίες Κατ’ Οίκον Φροντίδας – Επιπλέον Χρήματα

Εάν θέλετε να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα για να συνεισφέρετε στα οικογενειακά έξοδα και είστε μία από εκείνες τις επιχειρηματικές μητέρες που έχουν ιατρική εμπειρία και κάποια κλίση προς τη λειτουργία μιας δικής σας επιχείρησης, τότε το να έχετε μια επιχείρηση στο σπίτι που θα σας δίνει ακόμα άπλετο χρόνο για να φροντίζετε τα παιδιά θα ήταν μια καλή ιδέα για εσάς.

Υπηρεσίες Κατ' Οίκον Φροντίδας

Ένας αυξανόμενος αριθμός ασθενών που αναρρώνουν στο σπίτι μετά τον εγκλεισμό τους στο νοσοκομείο χρειάζονται ειδική φροντίδα από άτομα με ιατρικό background. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια καλή ευκαιρία για εσάς να κερδίσετε επιπλέον εισόδημα χωρίς πραγματικά να χρειάζεται να εργάζεστε όλη την ημέρα μακριά από αυτό.

Ποιες Είναι Οι Υπηρεσίες Που Θα Μπορούσατε Να Προσφέρετε;

Ανάλογα με το εκπαιδευτικό σας υπόβαθρο και τις εργασιακές σας εμπειρίες ως επαγγελματίας υγείας, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να προσφέρετε σε ασθενείς που δεν θέλουν να παραμείνουν περισσότερο στο νοσοκομείο.

Για τους ασθενείς που θα προτιμούσαν να παραμείνουν στο σπίτι τους, όπου μπορούν να είναι πιο κοντά στην οικογένειά τους ενώ αναρρώνουν, μπορείτε πάντα να προσφέρετε υπηρεσίες όπως νοσηλευτική φροντίδα, εκπαίδευση ασθενών και φυσικοθεραπεία. Εάν είστε εγγεγραμμένος νοσηλευτής, δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε πελάτες που θα χρειάζονται νοσηλευτική φροντίδα στην άνεση του σπιτιού τους.

Οι επαγγελματίες υγείας βρίσκονται συχνά στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά των ασθενειών. Περνούν πολύ χρόνο στα γραφεία τους, μακριά από τις οικογένειες και τους φίλους τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό για αυτούς να έχουν λίγη ησυχία, γνωρίζοντας ότι έχουν οφέλη που μπορούν να τους βοηθήσουν με το άγχος και την καταπόνηση της δουλειάς τους.

Οι Πάροχοι Φροντίδας Του Αλτσχάιμερ

Οι πάροχοι φροντίδας για το Αλτσχάιμερ είναι οι άνθρωποι που παρέχουν φροντίδα σε όσους πάσχουν από Αλτσχάιμερ. Ο κύριος στόχος αυτών των παρόχων είναι να βοηθήσουν τον ασθενή να ζήσει μια φυσιολογική ζωή και να διατηρήσει την ανεξαρτησία του.

Το κλειδί είναι να παρέχουμε ένα συμπονετικό, περιποιητικό περιβάλλον που είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του ασθενούς. Οι πάροχοι πρέπει να είναι σε θέση να προσαρμόζονται και να κατανοούν πώς να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες κάθε ατόμου.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί ρόλοι στον πάροχο φροντίδας που απαιτούν διαφορετικές δεξιότητες και εμπειρίες. Οι πιο σημαντικές δεξιότητες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα αποτελεσματικής επικοινωνίας με τους ασθενείς, την αξιολόγηση της ψυχικής τους υγείας, τη δημιουργία θετικού περιβάλλοντος και τη διαχείριση των επιπέδων άγχους μεταξύ άλλων.

Η εισαγωγή βοηθών τεχνητής νοημοσύνης στη φροντίδα διευκολύνει αυτούς τους επαγγελματίες να παρέχουν υποστήριξη σε ασθενείς με νόσο του Αλτσχάιμερ. Με λίγα μόνο κλικ, οι βοηθοί τεχνητής νοημοσύνης μπορούν να παρέχουν στους φροντιστές σχετικές πληροφορίες για τους ασθενείς τους και να βεβαιωθούν ότι τους παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Μερική Απασχόληση

Αν θέλετε να εργαστείτε με μερική απασχόληση, θα ήταν καλή ιδέα να βρείτε έναν συνεργάτη που είναι πρόθυμος να αναλάβει ολόκληρη τη βάρδια φροντίζοντας τον ασθενή, ώστε να μπορείτε να έχετε ακόμα αρκετό χρόνο για τα παιδιά σας.

Από την άλλη πλευρά, εάν είστε φυσικοθεραπευτής, η ενασχόληση με τις υπηρεσίες υγείας στο σπίτι θα μπορούσε να είναι πολύ προσοδοφόρα για εσάς. Δεν θα χρειαστεί να περνάτε περισσότερες από δύο ώρες με τον ασθενή κάθε μέρα για να τον βοηθήσετε να ασκηθεί. Αυτό θα μπορούσε να σας δώσει περισσότερο χρόνο για να έχετε περισσότερους από έναν ασθενείς και να εξακολουθείτε να έχετε χρόνο για τα παιδιά σας στο σπίτι.

Κρατήστε πιστη στην καλή και ισορροπημένη διατροφή, λαμβάνοντας βιταμίνες και μέταλλα. Καθημερινή άσκηση, γιόγκα, διατάσεις, ασκήσεις αναπνοής, κατανάλωση αρκετού νερού, διαλογισμός, χαλάρωση, θετική σκέψη και προσπάθεια να είστε ευτυχισμένοι.

Δώστε ιδιαίτερη σημασία, αν κάποιος από τους μέλλοντες ασθενείς σας ροχαλίζει ή έχει υπνική άπνοια.

Το ροχαλητό και η υπνική άπνοια είναι δύο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ασθενείς με ορισμένες ιατρικές παθήσεις. Αυτές οι καταστάσεις μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα ζωής ενός ατόμου, καθώς και τη συνολική υγεία του. Μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστεί το ροχαλητό και η άπνοια ύπνου χωρίς συσκευή όπως τεστ ακοής ή πολυυπνογραφία, γι’ αυτό μπορεί να μην εντοπιστούν μέχρι να γίνουν χρόνιες παθήσεις.

Η υπνική άπνοια είναι μια κοινή διαταραχή ύπνου που μπορεί να προκαλέσει δυνατό και ενοχλητικό ροχαλητό. Είναι σημαντικό να εντοπιστεί έγκαιρα αυτή η κατάσταση πριν γίνει πολύ πιο δύσκολη η αντιμετώπισή της.

Ένας νέος τύπος συσκευής, το δακτυλικό παλμικό οξύμετρο, μπορεί να ανιχνεύσει και να αξιολογήσει αλλαγές στον κορεσμό οξυγόνου σε χρόνο ρεκόρ. Η συσκευή είναι σε θέση να αναλύει μια ποικιλία φυσιολογικών δεδομένων, όπως καρδιακούς παλμούς, αρτηριακή πίεση και άλλα. Επιτρέπει επίσης παρακολούθηση hands-free καθώς είναι ασύρματη και συνοδεύεται από θήκη που κουμπώνει στα ρούχα ή τη ζώνη σας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *