Υπεροξείδιο Υδρογόνου - Θεραπεία Των Νυχιών - Roxalito.com

Υπεροξείδιο Του Υδρογόνου Και Θεραπεία Των Νυχιών

Μερικοί άνθρωποι έχουν αντιμετωπίσει με επιτυχία το μύκητα των νυχιών και των ποδιών χρησιμοποιώντας υπεροξείδιο του υδρογόνου. 

Αυτός ο τύπος θεραπείας ονομάζεται οξειδωτική θεραπεία. Πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι χρειαζόμαστε υπεροξείδιο του υδρογόνου για πλήθος χημικών αντιδράσεων που λαμβάνουν χώρα σε όλο το σώμα. Για παράδειγμα, η βιταμίνη C βοηθά στην καταπολέμηση των λοιμώξεων παράγοντας υπεροξείδιο του υδρογόνου, το οποίο με τη σειρά του διεγείρει την παραγωγή προσταγλανδινών.

  • Ο καλύτερος τρόπος για να πάρει το υπεροξείδιο του υδρογόνου από τα φρούτα είναι να τους χυμό. Όταν πίνετε ένα ποτήρι φρέσκο ​​χυμό καρότου, μπορείτε να αισθανθείτε την επίδραση του υπεροξειδίου του υδρογόνου επειδή έχετε μια αίσθηση ζεστού στο λαιμό σας και το πρόσωπό σας αισθάνεται ξεπλυμένο. 
  • Πίνετε φρέσκο ​​χυμό εντός 10 λεπτών επειδή τα κύτταρα έχουν συνθλιβεί και διαταραχθεί και η γεύση θα αλλάξει γρήγορα. Ο χυμός των βακκίνιων είναι μια άλλη μεγάλη πηγή υπεροξειδίου του υδρογόνου. Οι κορυφές των τεύτλων φορτώνονται με υπεροξείδιο του υδρογόνου λόγω της χλωροφύλλης.

Τοπικό Διάλυμα

Ένα τοπικό διάλυμα υπεροξειδίου του υδρογόνου 3% χρησιμοποιείται συνήθως για θεραπείες στο σπίτι. Εάν η συγκέντρωση υπερβεί το 3%, μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικό ερεθισμό του δέρματος. Εάν χρησιμοποιείται για τη θεραπεία μιας λοίμωξης από μύκητα των νυχιών, τότε το προσβεβλημένο νύχι πρέπει να εμποτίζεται αρκετές φορές την ημέρα. Εάν χρησιμοποιείται εξωτερικά, το υπεροξείδιο του υδρογόνου θεωρείται ασφαλές.

Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα μείγμα υπεροξειδίου του υδρογόνου και ξιδιού ως διάλυμα εμποτισμού για να βοηθήσουν στην επούλωση του μύκητα των νυχιών. Αυτή η μέθοδος θεραπείας συνήθως λειτουργεί, αλλά μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες. Χρησιμοποιείται σωστά, το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι ένας από τους ασφαλέστερους και οικονομικά αποδοτικότερους τρόπους αντιμετώπισης του μύκητα των νυχιών.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *